Vai ir vērts pirkt kriptovalūtu 2022. gadā un kuru?

Vai ir vērts pirkt kriptovalūtu 2022. gadā un kuru?

Bitcoin cena palielinās par 10% pēc šī gada zemākā punkta sasniegšanas

2022. gada sākums nebija viens no veiksmīgākajiem dzīves mirkļiem investoriem. Milzīgi uzņēmumi visā pasaulē turpina zaudēt savu akciju cenu, ņemot vērā pašreizējo ekonomisko situāciju pasaulē. Kriptovalūtu pasaule nav izņēmums, tomēr šo pirmdien pamanījām, ka Bitcoin un citas alt-monētas sāka rādīt zaļos skaitļus. Aizvadītajā nedēļas nogalē dažas kriptovalūtas sasniedza zemāko cenu 2022. gadā un kopš 2021. gada decembra piem. Bitcoin (17 700 USD), Ethereum (896 ASV dolāri), Ripple (0,29 ASV dolāri) un Solana (26,94 USD). Pēdējo pāris dienu laikā kriptovalūtu tirgus atgūstas un vairākām monētām jau izdevies atgūt līdz pat 30% no pagājušās nedēļas cenas — Solana $26,94 → $37,37, Uniswap $3,37 → $5,13.

Kāpēc kriptovalūtu tirgus kritās 2022. gadā?

Šogad notika vairāki makroekonomiskie faktori un kriptovalūtu tirgus problēmas. Skaļākā situācija kriptovalūtu pasaulē notika 11. maijā ap LUNA un UST. Kā norādīja Cardano dibinātājs Čārlzs Hoskinsons, Terra un UST uzbruka lielā finanšu institūcija, tomēr daži eksperti uzskata, ka viņa tvīts bija tikai sazvērestības teorija. Vēl viens faktors ir sankciju izraisītā finanšu krīze, nestabilā situācija Eiropā un citas pēc COVID-19 problēmas. Augstākie inflācijas rādītāji kopš pēdējām pāris desmitgadēm ir vēl vairāk pasliktinājuši situāciju akciju un kriptovalūtu tirgos.

Vai tas ir kriptovalūtu tirgus apakšējais punkts? Daži eksperti saka, ka saskaņā ar galvenajiem rādītājiem, piemēram, RSI un SMA, Bitcoin ir tuvu lāču tirgus apakšai. Tomēr ir ļoti grūti paredzēt precīzu jebkuras kriptovalūtas krituma apakšējo punktu.

Vai ir vērts iegādāties Bitcoin vai Ethereum 2022. gadā?

Tas ir atkarīgs no jūsu tirdzniecības stratēģijas. Ja plānojat ilgtermiņa ieguldījumu, tad ir piemērots brīdis kriptovalūtu iegādei. Kripto pirkšana šodien ir tas pats, ka jaunas mājas vai automašīnas iegāde ar 50% atlaidi un noteikti ir labāks brīdis nekā 2021. gada novembris. Ja esat īstermiņa investors, eksperti iesaka sekot līdzi tirgus kustībām un izvairīties no projektiem un monētām, kas nav ne ar ko atbalstīti.

Kuru kriptovalūtu ir vērts pirkt 2022. gadā?

Kriptovalūtu tirgus kopš 2009. gada ir pārdzīvojis vairākus lāču tirgus, un kriptovalūtu biržās ir pieejami daudz labu monētu. Speciālisti iesaka izvēlēties no veciem projektiem, kas ir pierādījuši spēju izdzīvot lāču tirgos. Šajā sarakstā ir:

Kur nopirkt kriptovalūtu 2022. gadā? Mēs ļoti iesakām izlasīt mūsu kriptovalūtu biržu apskatus. Tas palīdzēs jums atrast labāko biržu atbilstoši jūsu vajadzībām un ietaupīs jūsu laiku un naudu. Pirms reģistrēšanās neaizmirstiet izvēlēties bonusu.

New Exchanges
4.8 rating
Nopelniet līdz 5% APY un izbaudiet zemas komisijas maksas
4.8 rating
Saņemiet referāļu bonusus un kriptovalūtas atmaksas. Līdz 16% WXT jūsu kontā gadā.
5.0 rating
Pelniet līdz pat 8,05% APY par saviem kriptovalūtu aktīviem un saņemiet bonusu par reģistrāciju un uzaicinājumu.
4.5 rating
5 USDT par reģistrāciju KuCoin
3.8 rating
Pērciet Bitcoin ar 0% komisijas maksu