Kriptovalūta: Kas ir Kriptovalūta un Kā Tā Strādā

Kriptovalūta: Kas ir Kriptovalūta un Kā Tā Strādā

Kriptovalūta (vai kripto valūta) ir digitāls aktīvs, kas paredzēts darbam kā apmaiņas līdzeklis, izmantojot kriptogrāfiju, lai nodrošinātu darījumus un kontrolētu papildu valūtas vienību izveidi. Kriptovalūtas tiek klasificētas kā digitālo valūtu apakškopa, kā arī klasificētas kā alternatīvo valūtu un virtuālo valūtu apakškopa. Kriptovalūtas izmanto decentralizētu kontroli pretstatā centralizētajām elektroniskās naudas un centrālo banku sistēmām. Katras kriptovalūtas decentralizēta kontrole darbojas, izmantojot sadalīto virsgrāmatu tehnoloģiju, parasti blokķēdi, kas kalpo kā publiska finanšu darījumu datubāze.

Pirms sākat


Jūs varat iegādāties kriptovalūtu biržās, vai arī varat to iegūt ar mainingu. Ja esat iesācējs un domājat par darba sākšanu ar kriptovalūtu, ņemiet vērā, ka jums ir daudz iespēju, no kurām izvēlēties. Pirms iedziļināties ar galvu, pārliecinieties, vai esat sapratis, kādu valūtu vēlaties iegādāties, cik tas maksā un kāda kriptovalūtu maiņas platforma būs visvieglākā jūsu vajadzībām.

Izpratne par kriptovalūtu


Pirmais solis investīcijās kriptovalūtās ir uzzināt, kā tas darbojas. Labākais veids, kā to izdarīt, ir paņemt dažas grāmatas par šo tēmu vai arī izlaist to visu un vienkārši izlasīt mūsu četru soļu rokasgrāmatu, lai sāktu darbu ar kriptovalūtu. Daži no jums, kriptovalūtu iesācējiem, varētu būt noraizējušies par ieguldījumu digitālajā valūtā, taču nebaidieties! Mēs iepazīstināsim jūs ar katru pirkuma posmu, sākot no maka iestatīšanas līdz Bitcoin iegādei. Tas ne tuvu nav tik grūti, kā izklausās.

Kā nopirkt Kriptovalūtu


Lai varētu iegādāties kriptovalūtu, jums ir nepieciešama vieta, kur to uzglabāt. Lielākā daļa cilvēku izmanto tiešsaistes makus, kas ir šifrēti un pieejami tikai ar viņu lietotājvārdu (un, iespējams, paroli). Citi var izvēlēties aukstus makus, kuros privātās atslēgas tiek glabātas bezsaistē, lai nodrošinātu papildu aizsardzību. Lai iegādātos kriptovalūtu, izveidojiet kontu kādā no šīm vietnēm (piemēram, Bitstamp, Wirex vai Gemini). Pēc tam dodieties uz vietnes pirkšanas lapu un izvēlieties valūtas veidu, kuru vēlaties iegādāties. Jums tiks lūgts ievadīt savu bankas informāciju, lai viņi varētu pārbaudīt, kas jūs esat pirms līdzekļu pārsūtīšanas. Kad tas ir pārbaudīts, nospiediet Pirkt un gaidiet, līdz darījums tiks pabeigts! Varat arī nopelnīt kriptovalūtu, pievienojoties sociālo mediju grupām, piemēram, Facebook vai Twitter, un veicot tādus uzdevumus kā sekošana kontiem vai ziņu retvītošana.

Kā nopelnīt naudu ar kriptovalūtu


Ir daudz dažādu veidu, kā nopelnīt naudu ar kriptovalūtu. Viens no veidiem būtu iesaistīties kriptovalūtu maininga platformā, kas palīdzēs jums pelnīt naudu no datora resursiem. Citas iespējas ietver darbu kā ārštata darbiniekam, kriptovalūtas tirdzniecību, vai pat savas kriptovalūtas ICO izveidošanu. Ir daudz vairāk iespēju, kā nopelnīt naudu ar kriptovalūtu, tāpēc atliek tikai atrast sev piemērotāko. Neatkarīgi no tā, vai jūs interesē tirdzniecība, investīcijas, monētu izveidošana vai citas ar kriptovalūtām saistītas lietas, ikvienam ir kaut kas pieejams.

Kas ir Blockchain un kā tas darbojas


Blockchain ir digitāla publiska darījumu vai ierakstu virsgrāmata, kas ir imūna pret izmaiņām vai dzēšanu. Tas kalpo kā nepārtraukti augošs ierakstu saraksts, ko sauc par blokiem, kas ir saistīti un nodrošināti, izmantojot kriptogrāfiju. Blokķēdes datu bāze netiek glabāta tikai vienā vietā, kas nozīmē, ka tajā glabātie ieraksti ir patiesi publiski un viegli pārbaudāmi. Nav šīs informācijas centralizētas versijas, ko hakeris varētu sabojāt. Tā vietā to vienlaikus mitina miljoniem datoru. Blokķēdei ir potenciāls pielietojums visās nozarēs, sākot no finansēm (banku kā starpnieku atcelšana) līdz mazumtirdzniecībai (caurredzamu piegādes ķēžu izveide). Tomēr, neskatoties uz to, cik liela ažiotāža par blokķēdi šobrīd ir, tas joprojām ir pārprasts dažādās nozarēs.

Vai kriptovalūta ir droša?


Daži cilvēki neizmanto kriptovalūtu, jo uzskata, ka tas ir riskanti. Ja vēlaties uzzināt, kā iegādāties kriptovalūtu, iesakām izlasīt mūsu apskatus par kriptovalūtas darbību. Jūs varat būt pārsteigts, cik vienkārši tas var būt!

New Exchanges
4.8 rating
Nopelniet līdz 5% APY un izbaudiet zemas komisijas maksas
4.8 rating
Saņemiet referāļu bonusus un kriptovalūtas atmaksas. Līdz 16% WXT jūsu kontā gadā.
5.0 rating
Pelniet līdz pat 8,05% APY par saviem kriptovalūtu aktīviem un saņemiet bonusu par reģistrāciju un uzaicinājumu.
4.5 rating
5 USDT par reģistrāciju KuCoin
3.8 rating
Pērciet Bitcoin ar 0% komisijas maksu