Ieguldījumi kriptovalūtās milzīgas inflācijas laikā 2022. gadā

Kāpēc kriptovalūtas joprojām ir ideāls ieguldījums 2022. gadā? Kripto tirgus milzīgas inflācijas un biznesa gigantu cenu krituma laikā.

Ieguldījumi kriptovalūtās milzīgas inflācijas laikā 2022. gadā

Gandrīz visos pasaules reģionos 2022. gada pirmajā ceturksnī ir milzīga inflācija pēc Covid laika un kara Ukrainā dēļ. Daudzi uzņēmumi zaudē savas tirgus pozīcijas tāpēc, ka viņiem ir jāpārtrauc partnerattiecības ar valstīm, kurām piemēro sankcijas vai kurām trūkst produktu piedāvājuma un investīciju.

Vērojama tendence, ka cilvēki cenšas nodrošināt savu naudu un izņem ieguldījumus akciju cenas krituma dēļ. Visas šīs darbības noved pie dažu uzņēmumu cenu krituma ķēdes. Parasti krīzi visvairāk izjūt tikai mazie un vidējie uzņēmumi, tomēr pašreizējā situācijā no šīs krīzes cieš vairāki milzīgi uzņēmumi.

Kāpēc kriptovalūta joprojām ir ideāls ieguldījums 2022. gadā?

Līdzīgi kā 2019. gada beigās un 2020. gada nogalē, kad pasaule piedzīvoja problēmas Covid-19 dēļ, kriptovalūta izrādījās labs ieguldījums, ne tikai būdams stabils, bet arī vairojot investoru aktīvus. Galvenais iemesls, kāpēc kriptovalūtas pieaug – kamēr milzīgs skaits uzņēmumu apturēja savus procesus, investoriem bija jāatrod sfēra, kurai joprojām klājās labi. Acīmredzot šīs jomas ietvēra IT un decentralizētās finansēšanas (DeFi) projektus. Pēdējo 2 gadu laikā pasaule ir iepazinusies ar tādiem vienradžiem kā Bolt, Wolt, Stripe, Miro, kā arī kriptovalūtu tirgus sasniedza savu ATH.

Pašreizējā situācija pasaulē ir diezgan līdzīga tai, ko piedzīvojām Covid-19 laikā. Turklāt daži maksājumu vārtejas dažos reģionos pārstāja darboties, kas palielinās pieprasījumu pēc kriptovalūtām. Crypto kļūst par vienīgo maksājumu nodrošinātāju dažiem uzņēmumiem.

Kā izvēlēties labāko kriptovalūtu biržu?

Mēs iesakām iepazīties ar mūsu kriptovalūtu biržu apskatiem. Tas liks jums izvēlēties pareizo atbilstoši jūsu vajadzībām. Mūsu apskatos jūs atradīsiet visu, kas jums jāzina, un ietaupīsiet laiku. Apskatiet mūsu bonusu lapu, kurā ir visi jaunākie kriptovalūtu biržu bonusi un promo kodi.

Jā, kriptovalūta joprojām ir ideāls ieguldījums ar gaišu nākotni.

New Exchanges
4.8 rating
Nopelniet līdz 5% APY un izbaudiet zemas komisijas maksas
4.8 rating
Saņemiet referāļu bonusus un kriptovalūtas atmaksas. Līdz 16% WXT jūsu kontā gadā.
5.0 rating
Pelniet līdz pat 8,05% APY par saviem kriptovalūtu aktīviem un saņemiet bonusu par reģistrāciju un uzaicinājumu.
4.5 rating
5 USDT par reģistrāciju KuCoin
3.8 rating
Pērciet Bitcoin ar 0% komisijas maksu